zondag 30 september 2012

vrijdag 28 september 2012

donderdag 27 september 2012

Super Social 27 september.

Volume powder.

Weekly webcam.

Bye bye, Swirls.

Vandaag ging ik mijn werkkleding en NS-pas terugbrengen naar Swirls. Helaas zit mijn baantje erop, ik moet weer op zoek naar iets nieuws. Kom ik aan bij Swirls, vertellen mijn collega's me dat ik in de 'trainingswaaier' sta! Die waaier moet je lezen als je gaat werken bij Swirls, om zo te leren hoe je te werk gaat daar. Dus: werk ik niet meer bij Swirls, sta ik in de waaier! Misschien moet ik dan toch maar weer terug...?

maandag 24 september 2012

Flowers.

Lotte's foto's.

Hier de foto's van Praag van Lotte's wegwerpcamera. Het 'armen-in-de-lucht'-rolletje is dit!

zaterdag 22 september 2012

vrijdag 21 september 2012

Dans- en theaterdag @ 't Goese.

Vandaag, 21 september, is mijn broertje Jesse jarig! Hij is 13 jaar geworden! Op zijn middelbare school was er een dans- en theaterdag georganiseerd, en mijn moeder en ik hadden ons opgegeven om te vrijwilligen. Samen met een paar andere ouders hebben wij geholpen met het maken van de kostuums. De voorstelling was echt een succes! In 1,5 uur leerden de kinderen per groep een dans, en in weer 1,5 uur maakten zij daarbij hun kostuum. Alle hulpouders (en zus dus) kregen een boeket als dank, wat mooi!

woensdag 19 september 2012

dinsdag 18 september 2012

Laatste werkdag @ Swirls.

Dinsdag was mijn laatste werkdag bij Swirls. Na een half jaar werken is het nu voorbij. Helaas wordt het straks weer winter, en in een ijssalon is er dan niet echt veel werk. Ik kreeg als afscheid een mooi bloemetje! Nu moet ik dus weer op zoek naar een ander bijbaantje. Het beste zou zijn om een baantje te vinden dat goed aansluit bij mijn studie Nederlands, maar aan de andere kant wil ik ook wel lekker ontspannen tijdens mijn werk en niet met taal bezig zijn. Weet jij nog een leuk baantje voor me? Geen horeca! Ik ben een ramp met dienbladen...

Lunch met Suus.

Oeps, het is weer zover. Alleen maar posts met foto's van eten...

zondag 16 september 2012