dinsdag 21 juni 2011

Tag: your mobile phone.

I copied another tag! Again from Kittehs Cupcakes. This one I'll answer in Dutch.1. Welke mobiele telefoon heb je?
De iPhone 3G, zwart.
2. Hoe lang heb je deze al?
Nog niet zo lang! Begin mei heb ik deze over gekocht van Bram. Ik ben er tot nu toe erg blij mee! Het is een oud model, maar daar kan ik wel mee leven.
3. Welke zou je graag willen hebben?
De nieuwste iPhone staat wel op mijn verlanglijstje! Helaas heb ik niet zoveel geld om zo'n duur abonnement te betalen...
4. Kun jij makkelijk zonder telefoon?
Als het moet wel, maar luxe went snel... Vooral nu ik er internet op heb (mail, Facebook, Twitter, Whatsapp) is het erg handig.
5. Welke kleur is je telefoon?
Hij is gewoon zwart. Ik heb er een foeilelijk mirror protection screen op. Toen ik mijn eerste krasje op het beeldscherm had, wilde ik dat in het vervolg voor altijd voorkomen. Ik had dit lelijke beschermlaagje thuis liggen en die heb ik er de volgende dag meteen opgeplakt. Het is aan de ene kant wel praktisch, omdat je altijd een spiegel bij je hebt, maar aan de andere kant is het echt afschuwelijk - en als je in de zon staat zie je niet wat je doet op je telefoon. Ik heb er ook altijd een hoesje omheen, ik ben heel zuinig! Wil niet dat er krasjes opkomen als ik hem misschien een keer laat vallen 8-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for leaving a comment!