zondag 23 januari 2011

Stylish Blogger Award.


Olivia van Cheapfrills heeft mij deze Stylish Blogger Award gegeven en zoals zij ook al zegt op haar blog dwingt dat ons tot het schrijven van een post, iets wat ik zelden doe.. Ik post meestal foto's. Dus: een hele uitdaging! Ik schrijf in het Nederlands, dat gaat me iets beter af dan in het Engels haha - Sorry, Olivia, I'm writing in Dutch!

SEVEN THINGS ABOUT ME

1. Ik heb een broertje, hij heet Jesse en is 11 jaar oud. Ik was 9 toen hij geboren werd en ik vond het vre-se-lijk dat ik een broertje of zusje zou krijgen. Ik was 9 jaar lang alle aandacht gewend en had ik echt geen zin om de aandacht te moeten delen met een baby. Nu, 11 jaar later, zou ik niet meer anders willen. Mijn broertje is echt de liefste en ik wil hem nooit meer kwijt.

2. Ik word heel snel emotioneel; als ik films kijk of series of een gewoon tv-programma waar iets in gebeurd waar mensen gelukkig in zijn, zit ik al te huilen. Neem bijvoorbeeld het programma 'Undercover Boss' - het programma eindigt met prachtige mogelijkheden voor sommige werknemers en zij zijn daar dan zo blij mee. Ik: tranen in m'n ogen. Schaam.

3. Mijn iTunes Library en mijn iPods bevatten geen liedjes zonder albumillustratie. N00b.

4. Ik heb een kleine shampooverslaving. Als er ergens shampoos in de aanbieding zijn, moet ik ze altijd kopen. Ik heb thuis op mijn kamer 10 verschillende shampoos en conditioners staan, en hier bij mijn ouders ook nog 5. Oeps.

5. Bijna 24/7 zit ik aan mijn haar. Ik krul het om mijn vingers, ik kam het met mijn vingers, ik kijk of ik gespleten punten heb, ik knip gespleten punten eruit, ik maak een vlecht, een knotje, een staart, noem maar op. Mijn moeder ergert zich er voortdurend aan.

6. Eten bij de McDonalds vind ik heel lekker en ik schaam me daar een beetje voor... (Ik eet er niet vaak, gelukkig, want dat is niet zo goed voor je)

7. Ik ben heel slecht in keuzes maken. Ik kan nooit beslissen, ik twijfel altijd en ik moet altijd mensen om advies vragen en er dan nog een nachtje over slapen. Heel irritante eigenschap.

Toen ik begon met typen, dacht ik dat ik de 7 nooit zou halen, maar nu is het al gebeurd! Ik kan er nog wel meer verzinnen! Deze Award ga ik nu doorgeven aan een paar anderen: Marleen, Karima, Nadia, Hannah, Febe.

3 opmerkingen:

  1. No need to apologize to me, haha. With some help from google translate I read your post. :) I like it very much (even though I have a feeling some of the translation is a bit off). I'm the same with my iTunes/iPod haha :)

    ♥ Olivia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jeej haha merci voor het geven van deze award. Zoals mijn geschiedenis docente altijd zegt: 'hannah heeft af en toe gewoon een schop onder haar kont nodig'. Dat was ook nu zeker weer waar. Als ik een tijdje niet post, dan doe ik het steeds langer niet en nu heb ik dankzij jou toch weer mijn blog bijgewerkt, thanks voor de motivatie boost!De foto's komen er nog aan, en de komende dagen staan ze al voorgeprogrammeerd! Komt helemaal goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a comment!